Nu finns magdansösen på Youtube! :D

 


tyvärr fick inte min lilla fotograf/kamer kvinna med allting på film, men hon varttydligen inte den ända som filmade oss, så förhoppningsvis  dyker det upp en video på hela koreografin.
har för den delen anmält mig till två nya kurser i höst, slöja och saidi/käpp, slöja har jag ju testat på några gånger nu, det är lite svårt och hålla reda på både höfter och slöja i början, men man lär sig ganska fort.

juste! jag står längst fram till höger...eller det blir vänster för er som tittar, äsch va krånglig jag är, jag e den med svartkjol!

kramar magdansösen.


Dans imorgon = Glad Kristina

äntligen har längtat hela vecka efter att få dansa! just nu pågår en försommarkurs efter som att vårterminen är slut sen den 8/5. nu har jag bara fyra x 90 minute kvar =/ vilket faktiskt är lite tråkigt, jag som älskar att dansa, hur ska jag överleva hela sommaren. först i höst igen börjar det sen igen.
får väll underhålla mig själv framför spegeln i mitt rum...

kramar Magdansösen.

blä för dåliga bilder...

image47

har kollat igenom alla bilderna från dansen, och fy va suddiga dom blev ska lägga upp en video på youtube också så ni får se hur duktiga vi var ;P jag får nog be om hjälp efter som att det vägrar funka för mig...
men tillsvidare bjuder jag på en liten bild, ni får själva lista ut vem som är jag(en liten ledtråd, jag är den ända som är brunett)

magdansösen.

beirut cafe

måste bara tipsa om en libanesisk restauran,Beirut Cafe. Du hittar den på Engelbrektsgatan 37 i stockholm.
världens vackraste inredning och världensgodaste mat! doch är den ganska dyr, men å andra sidan så är det värt varända öre. mitt framtida kommer att se ut som en ren kopia av det här.

beirut cafe   (kolla in flera bilder på hemsidan)













Magdansösen.

Försommarkurs.

image43

Japp, nu skulle dansen redan varit slut, men efter som att jag är "smått" dansberoende så tänkte jag prova på en försommarkurs. eller prova på och prova på,  det är ju inte första gången men i alla fall.
egentligen så var denna klass full(efter som att jag är så himla seg på att anmäla mig), men efter att ha skickat ett mail till min underbara danslärare så klämde hon in mig med. (tack! vet inte hur jag ska tacka dig nog!)

5 x 90 min
Nytt tema varje klass: slöja, käpp, tablasolo, folklore, orientale
Måndagar 18.00-19.30
Start: 12/5 slut: 9/6

så imorgon blir det dans igen, slipper vänta till höst (då jag för den delen ska gå slöja) tabla solo och orientale kan jag ju redan, men jag älskar verkligen tabla solo. det ser så häftigt ut.

elev showen gick i alla fall jätte bra, och förhoppnings vis så fick någon med det på film eller bild...jag har i alla fall dom från akt 1 på bild , bilder kommer in senare.

10 maj.

nu är det nästan dags, Layalis årliga dansshow! gud vad jag längtar...bara en ynka pytte dag...
och jag är grymt rastlös! jag vill börja göra mig i ordning, NU! men det är ju lite tidigt för det.
det här har jag i alla fall att tänka på tills imorgon ( och ja, jag styrs av mina listor )

  • Locka håret
  • inte glömma ta med alla kläder.
  • raka benen mm
  • måla naglarna
  • och fila fossingarna (beroende av mjuka fötter, speciellt när cirka 1000 pers ska se dom ;P)

det  var säkert en massa annat också, och jag är tusen på att något kommer att bli kvar hemma, så blir det alltid.
det kommer med största säkerhet att droppa in lite bilder från showen (har nämligen tvingat min kompis att agera fotograf ) fast det blir nog först på söndag kväll, efter som att jag kommer hem ganska sent efter showen.

för er som fortfarande vill komma så kommer lite info här.

10 maj kl. 18.00
Riddarfjärdskolan
Münchenbryggeriet
Biljetter: 100:-  50:- 0:-
(vuxna, ungdomar 12-15, barn)
biljetterna köps på plats i anslutning till showen.

magdansösen.


STOCKHOLM BELLYDANCE FESTIVAL!

ni missar väll inte det hela?  1-4 maj...
så det är inte försent att gå en. 

RSS 2.0